Campus Moncloa
Campus of International Excellence
Innovative Processes and Food Quality
Thesis and Masters
- Rocío Juana Sanz. Diseño de una célula de medida de la conductividad térmica de alimentos sometidos a alta presión hidrostática (2012). Directed by: Pedro D. Sanz Martínez
Degree thesis - Enrique Mena Cabezas. Caracterización de la dinámica micelar de las caseínas bajo presión (2011). Directed by: Bérengère Guignon y Pedro D. Sanz Martínez
Degree thesis - Enrique Mena Cabezas. Caracterización de la dinámica micelar de las caseínas bajo presión (2011). Directed by: Bérengère Guignon y Pedro D. Sanz Martínez
Master - Eduardo Hidalgo Baltasar. Determinación de la concentración micelar crítica a altas presiones (2010). Directed by: Mercedes Taravillo Corralo y Bérengère Guignon
Degree thesis - Patricia Sanz Pérez. Estudio de la congelación a alta presión como método de cristalización en la crioconcentración de zumo de naranja. (2009). Directed by: Laura Otero García
Degree thesis - Iván Rey Santos. Propiedades físicas de la leche sometida a altas presiones (2009). Directed by: Bérengère Guignon y Pedro D. Sanz Martínez
Degree thesis - Cristina Aparicio Peña. Determinación de Propiedades Termodinámicas y Acústicas a Alta Presión (desde 0.1 hasta 350 Mpa) en Líquidos. Aplicación a la Industria Alimentaria (2009). Directed by: Pedro D. Sanz Martínez y Laura Otero García
PhD Thesis
2012
2011
2010
2009
Top
Head:
Pedro Sanz Martínez
Keywords:
Innovative high pressure.
Physical properties in situ.
Mathematical modeling.
Innovative freezing.
Pressure + Tª below zero.
Hyperbaric storage.
News of the cluster
- Towards more sustainable control of insect and mite pests
- Open call for mobility grants of postdoctoral fellows “network of International Campus of Excellence in the area of agrifood” of Triptolemos Foundation
- International Mentor Program (IMP) USA-Europe
- Open call MIT-Spain - CEI Moncloa Seed Fund
- Registration is open for the new Master in Disaster Management of the Moncloa Campus